Aynalıkavak Semt Konağı’nda ilk nikah kıyıldı

Beyoğlu Belediyesi’nde vatandaşların nikah işlemlerini yapabilecekleri mekan sayısına bir yenisi eklendi. Aynalıkavak Semt Konağı’nda ilk nikah kıyıldı.

Beyoğlu Belediyesi evlenmeye hazırlanan çiftlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.  Düğün telaşını yaşayanlara büyük kolaylık sağlayan  “Yerinde Nikâh” uygulamasını hayata geçiren Beyoğlu Belediyesi, yaptığı uygulama ile Okmeydanı Semt  Konağı’nın ardından  Aynalıkavak Semt Konağı’nda da nikah kıymaya başladı. Aynalıkavak Semt Konağı’nda ilk nikah kıyıldı.

Yerinde Nikah Uygulaması Mutlulukları İkiye Katlıyor

“Yerinde Nikâh” uygulaması için çalışmaların bittiğini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu Evlendirme Dairesi’nin inşaat alanında kalmasından dolayı yaşanan sıkıntıyı gidermek için bu adımı attık. Böylece 5 ayrı noktada Beyoğlu’nda nikah kıymak mümkün olacak. Yaşanan sıkışıklığı da gidermiş olacağız” dedi.

Beyoğlu’nda yapılan yeni düzenlemeyle, Okmeydanı Semt Konağı, ve Aynalıkavak Semt Konağı dışında; Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi, Kasımpaşa Semt Konağı Bahçesi, Gençlik Merkezi Salonu ve Bahçesi ve Turabibaba Kütüphanesi Salonu’nda nikah kıyılabilecek. Bu hizmetle evlenmek isteyen vatandaşlar sıra beklemekten kurtarılırken, en mutlu günlerine kendi semtlerinde adım atmanın heyecanını yaşıyor.