DEMİRCAN CİHANGİR’DE İNCELEMEDE BULUNDU

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Cihangir bölgesinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşların taleplerini dinledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, her hafta Beyoğlu’nun değişik mahallelerinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşların taleplerini yerinde tespit edip çözüm üretiyor.

Beyoğlu’nun en eski mahallesi olan Cihangir’de Firuzağa Mahallesine giderek esnafı dolaşan Demircan, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Cihangir bölgesinde Belediye olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında esnafı dinleyen Demircan, yolda karşılaştığı vatandaşlar ile selamlaşarak ayaküstü sohbet etti. Cihangir parkı ve çevresinde de incelemelerde de bulunan başkan Demircan, mahalle halkının taleplerini dinleyerek eksikliklerin en kısa sürede giderileceğini söyledi.

CİHANGİR SAĞLIK OCAĞINI ZİYARET ETTİ

Bölge gezisinin ardından, Cihangir Sağlık Ocağını ziyaret eden Başkan Demircan görevli doktorlardan Sağlık Ocağı hakkında bilgi aldı. Demircan, doktorlara yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

MİNİK ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

Cihangir Semt Konağında eğitim gören 5 yaş okul öncesi oyun grubu anaokulu sınıfını ziyaret eden Demircan, minik öğrencilerle bir süre sohbet etti.