Beyoğlu'ndan Haberler
BEYOĞLU BELEDİYESİ’NDEN TEKNOLOJİK DENETİM
29.12.2014
Beyoğlu Belediyesi yılbaşı öncesi yapılan denetimlerde teknolojiyi devreye soktu.

BEYOĞLU’NDA ALT YAPI ÇALIŞMALARI TURİZMİ CANLANDIRDI
27.12.2014
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu Belediyesi’nin, Yüksek Kaldırım’da yaptığı yol ve alt yapı çalışmaları, bölgede turizmin gelişmesine büyük katkı sağladı.”dedi.

BEYOĞLU’NDA SERTİFİKALI ANNE ADAYLARI
26.12.2014
Beyoğlu Belediyesi, sağlıklı nesil için anne adaylarını eğitime aldı. Belediye semt konaklarında düzenlenen seminerlerde, uzman eğitmenler tarafından kadınlara, hamilelik öncesinden doğum aşamasına kadar tüm safhaları kapsayan bilgiler veriliyor.

BAŞKAN DEMİRCAN, ALUCRALI KANAAT ÖNDERLERİNE ALTIN DEĞERİNDE TAVSİYELERDE BULUNDU
21.12.2014
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Giresun-Alucra Vakfı’nın düzenlediği geceye katıldı.

DEMİRCAN CİHANGİR’DE İNCELEMEDE BULUNDU
19.12.2014
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Cihangir bölgesinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşların taleplerini dinledi.

BEYOĞLU’NDA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI
19.12.2014
Beyoğlu Belediyesi çalışanları, gündüz mesaisindeki birlikteliklerini akşam da voleybol turnuvasıyla pekiştiriyor.

SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN BİLİNÇLİ ANNELER
18.12.2014
Beyoğlu’nda “sağlıklı nesiller için bilinçli annelik” eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi, Semt Konaklarında düzenlenen eğitim seminerlerine katılan anne adayları, hamilelik sürecini uzman eğitmenler eşliğinde geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Başkan Demircan cenaze törenine katıldı
17.12.2014
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Çıksalın Spor Kulübü Başkanı Fikret Sivri’nin kayınbiraderi Ahmet Çevik’in cenaze törenine katıldı.

Beyoğlu’nun nabzı bu meclislerde tutuluyor
17.12.2014
Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen ve ilçenin nabzının tutulduğu Halk Meclisleri, bizzat bu bölgelerde yaşayan ve halkın yakından tanıdığı meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

BEYOĞLU’NDA VUSLAT GECESİ
15.12.2014
Büyük İslam Alimi ve Mutasavvıf Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî Hazretleri, vuslatının 741. yılında Beyoğlu Belediyesi’nin, Galata Mevlevihanesi’nde düzenlediği “Şeb-i Arus” programı ile anıldı.

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...